Tipuri de case

O casă trebuie să fie exact așa v-o închipuiți. Cu una, două sau chiar cinci camere, cu o izolație temeinică, astfel încât bugetul lunar să nu se risipească pe cheltuielile de întreținere, prevăzută cu tehnologii de ultim moment care să utilizeze resurse naturale pentru a produce energie, și poate, cel mai important, să fie finalizată într-un timp scurt, fără un mare deranj și să permită modificări pe termen lung.

Sună prea bine să fie adevărat?

Casele modulare sunt răspunsul și soluția familiilor moderne, celor care se dezvoltă în armonie și își doresc multă flexibilitate în decizii.

Construim case modulare, pe structură metalică, ce se adaptează ușor nevoilor voastre. Designul premium, cât și materialele de calitate pe care le folosim în fabricarea lor, ne aduc de cele mai multe ori în prim planul alegerilor clienților.

OPȚIUNI CASE

O casă mică, cu responsabilități mari, pregătită să îndeplinească fiecare criteriu de confort pe care îl așteptați. Situată în mediul urban sau în inima naturii, eficiența energetică își va spune cuvântul în orice context, oferindu-vă relaxarea pe care o meritați.

Ideală pentru începutul de drum al familiei dumneavoastră, pășind cu entuziasm și încredere într-o viitoare casă care poate fi modelată exact așa cum vă doriți. Chiar dacă e o construcție pe structură metalică, nu este caracterizată de rigiditate în opțiuni.

O dezvoltare armonioasă are nevoie de timp și spațiu, iar Casa 4.0 vi le oferă pe amândouă. Timpul vă confirmă alegerile făcute acum, iar spațiul se configurează în funcție de nevoile viitoare familiei. Decizii cu liniște și înțelepciune, că nimic nu e bătut în cuie.

Care este echiparea standard a caselor?

Casele noastre sunt livrate gata pentru a fi folosite, locuite și umplute cu mult confort și iubire. Se asamblează direct pe șantier, iar timpul construcției este redus considerabil, comparativ cu o casă tradițională.

La finalizarea montajului, casele beneficiază de toate instalațiile necesare pentru trai, fiind necesar doar racordul la utilități și decoratul ei, după propriul plac.

Așadar, casele modulare includ:

 • Pardoseală (parchet laminat și plăci de vinil – LVT tratate cu protecția pentru suprafețe Top Clean)
 • Ușă exterioară
 • Uși interioare
 • Ferestre
 • Instalații (apă, încălzire, electricitate, sisteme de supraveghere Smart Basic, sisteme de protecție la incendiu și inundații)

Casele modulare sunt personalizate pentru a se sincroniza perfect cu nevoile și preferințele dumneavoastră.

Modulele sunt construite în fabrica noastră din Brașov, așadar suntem deschiși către diverse planuri structurale, cât și către diferite stiluri arhitecturale pe care le putem acoperi cu echipa noastră de designeri interiori.

Ce opțiuni suplimentare există?

Casa modulară exprimă dorințele dumneavoastră, așa că în plus față de opțiunile standard, vă oferim posibilitatea de a lucra în mod personalizat la un proiect arhitectural și vă punem la dispoziție documentații pentru autorizare și design interior.

Un plus de confort este întotdeauna bine venit în casele noastre, așa că vă oferim următoarele opțiuni suplimentare care pot fi alese pentru casa modulară:

 • Rulouri exterioare;
 • Terasă pe acoperiș;
 • Sisteme de climatizare;
 • Aer condiționat;
 • Pompă de căldură;
 • Ventilație cu recuperare căldură;
 • Panouri fotovoltaice;
 • Sistem Smarthouse;
 • Sistem de supraveghere video, cu senzori de mișcare interiori/exteriori.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați