Cum sunt construite casele?

Casele modulare reprezintă construcția viitorului, căci fiecare familie își dorește și merită o casă aliniată cu nevoile ei specifice, care să permită o adaptare continuă și care să necesite un timp scurt de execuție.

Aceste case sunt construite și asamblate în fabrica noastră din Brașov. Sunt ridicate pe structură metalică, realizate din materiale de înaltă calitate, fiind proiectate astfel încât să beneficieze de un montaj cât mai facil pe șantier.

Întregul proces pornește de la proiectarea și planificarea casei, pas de care ne ocupăm împreună cu un arhitect și un inginer structurist.

Odată ce planul este finalizat și agreat de către toate părțile implicate, se începe producerea modulelor dupa un sistem de calitate cu proceduri și norme interne bine definite, pentru ca la final să vă livrăm o casă la cheie, în orice oraș doriți pe teritoriul României.

Structura Caselor Modulare

Structura primară

Structura de rezistență a caselor modulare, este realizată din oțel profilat, galvanizat si grunduit, care oferă o excelentă rezistență mecanica la coroziune și condiții atmosferice.

Ansamblul complet este montat cu izolație termică care nu permite formarea punților termice, conform standardelor utilizate în construcțiile frigorifice, unde se ating și se mențin temperaturi de -25 grade Celsius.

Este rezistentă mecanic și la umezeală, fără posibilitatea infiltrării apei, atât pe suprafață, cât și la îmbinările cu pereții. Construită cu atenție, aceasta este armată cu traverse metalice, oferind o rezistență remarcabilă până la o încărcare de 300 kg/m².
De asemenea, aceasta asigură o izolație termică excelentă a incintei interioare față de exterior, păstrând un mediu confortabil și eficient energetic.

Asigură izolarea completă din punct de vedere termic a incintei față de exterior. Acoperișul este armat cu traverse metalice care să asigure susținerea zăpezii, cu o încărcare de maxim 300 kg/m².

Acoperișul este proiectat cu o pantă care permite colectarea și scurgerea apelor pluviale.

Mai mult, acoperișul poate fi ușor amenajat și pregătit pentru o terasă cu acces pe o scară exterioară, sau pentru panouri fotovoltaice care să ducă eficiența energetică a casei la nivelul următor.

Pentru pereții exteriori sunt utilizate fațade din materiale compozite de vinil – o soluție excelentă pentru placarea fațadei clădirii. Arată grozav și sunt rezistente la condițiile meteorologice schimbătoare fără să necesite întreținere suplimentară sau vopsire pe tot parcursul vieții.

La interior, peretii sunt realizați din plăci de gips carton, și predați vopsiți cu vopsea lavabilă în culorile agreate de client, cu designerul nostru.

În living și dormitoare casa este prevăzută cu parchet stratificat, pentru o senzație de confort alături de încălzirea în pardoseală.
În băi și spații tehnice folosim plăci de vinil LVT, tratate cu protecția pentru suprafețe Top Clean, pentru o întreținere ușoară și o rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete.

Ferestre și uși

Accesul în casă se face printr-o ușă metalică care îmbină cu succes designul modern, cu protecția și siguranța de care avem nevoie acasă.
Interiorul ușii este prevăzut cu foaie de tablă 1mm și ranforsări metalice orizontale (4 bucăți);

Izolarea acustică și termică a ușii exterioare, este realizată cu vată bazaltică și 2 rânduri de garnituri (cheder) pe foaia de ușă și pe toc.

Tâmplărie PVC profil Aluplast seria Ideal4000 cu 5 camere, în culoare standard – gri antracit la exterior și alb la interior. Sistemele pentru ferestre ating prin structura sistemului de 5 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri de bătaie și o adâncime constructivă de 85 mm, valori de izolare termică foarte bune și îndeplinesc încă de acum standardele viitorului.

Uși interioare MDF gri antracit, cu un design elegant ce completează în mod armonios decorul încăperilor. Modelul de ușă de interior asigură o rezistență înaltă la factorii mecanici precum zgârieturile și loviturile, păstrându-și astfel aspectul estetic pentru o perioadă mare de timp. De asemenea asigură o capacitate ridicată pentru izolare fonică de până la 38 db.

Instalații

Am prevăzut instalațiile necesare pentru baie și bucătărie, acoperind în întregime nevoile acestor spații. În ceea ce privește exteriorul casei, am inclus un robinet la care puteți conecta aducțiunea de apă și un racord pentru canalizare, pentru a asigura funcționarea adecvată a acestor utilități.

Instalația interioară este executată îngropat, cu un tablou electric dotat cu siguranțe pentru protecție. Am implementat un sistem de iluminat interior cu LED-uri, care oferă eficiență energetică și durabilitate. În plus, am instalat prize de cuplare la rețeaua de alimentare electrică și prize interioare de curent la 220 V, pentru a vă asigura accesul convenabil la electricitate în interiorul spațiului/

Sistemul de încălzire este electric și este integrat în pardoseală prin intermediul unui film special. Această soluție inovatoare oferă un confort termic optim în fiecare încăpere. Controlul temperaturii este realizat prin intermediul unui termostat wireless, permițându-vă să reglați și să monitorizați încălzirea chiar și de pe telefonul dumneavoastră. Încălzirea electrică este complet integrată în sistemul inteligent al casei, aducând beneficiile tehnologiei smart în confortul locuinței dumneavoastră.

Oferim sisteme de supraveghere și alarmare a instalațiilor de apă (inundații), electrice (fum și foc) și de consum, ale unora dintre consumatori. Furnizorul este firma Ajax, lider mondial în producerea unor astfel de sisteme Smart. Aplicația de control și urmărire a casei 4.0 de pe telefoanele mobile este una foarte prietenoasă!

Opțiuni suplimentare

Dacă vă doriți o casă cu adevărat unică și autentică, cu un design și funcționalități care să se sincronizeze perfect cu nevoile familiei voastre, vă punem la dispoziție proiect arhitectură, documentații pentru autorizare și design interior.

OPȚIUNI EXTERIOARE

 • Rulouri exterioare opțional
 • Terasă deasupra casei
 • Panouri fotovoltaice
 • Panouri solare pentru apă caldă menajeră
 • Modul depozitare suplimentară

Climatizare

Pentru sistemele de climatizare, recomandarea noastră este Sinclair, un partener de încredere, cu soluții optime și prețuri competitive.

 • Aer condiționat opțional
 • Pompă de caldură opțional
 • Ventilație cu recuperare de căldură

Automatizări

 • Integrare Smarthouse – automatizări lumini, perdele, rulouri și altele
 • Sistem de supraveghere video și cu senzori de mișcare interior/exterior
 • Sistem de detecție incendiu
 • Sistem de protecție inundații
We deliver expertise

Contact

Fiecare casă are propria personalitate, așadar nu ezitați să ne contactați pentru a discuta detaliile specifice ale viitoarei dumneavoastră Casă 4.0