1. Din ce material este realizată structura caselor?

Structura caselor modulare este realizată din oțel profilat, galvanizat si grunduit, fiind din materiale durabile și de înaltă calitate.

2. Cât de groasă este izolația?

Izolația caselor 4.0 este echivalentul unei izolații de polistiren de 22 cm. Folosim tehnologii speciale pentru containere frigorifice care funcționează la temperaturi de până la -25 grade.

3. Cum se racordează utilitățile?

Racordul la utilități este similar cu cel al caselor tradiționale. Totuși, este importantă zona unde se asamblează casa și dacă în perimetrul respectiv există posibilitatea de racord la rețele publice de apă, canalizare, electricitate, sau mizăm pe variante alternative, în funcție de preferințele dumneavoastră.

4. Are nevoie de fundație?

Da, o casă modulară necesită o fundație, la fel ca o casă tradițonală. Aceasta trebuie proiectată și construită în funcție de specificațiile casei și de condițiile locale unde urmează să fie amplasată.

În funcție de dorința dvs. de a obține Autorizația de construire sau nu, aveți 2 posibilități:

  • așezarea casei 4.0 pe o fundație de tip placă de beton – în vederea obținerii Autorizației de Construire
  • așezarea pe o fundație de tip piloni

Oricare este alegerea dvs., casa 4.0 se va comporta la fel de bine în oricare dintre situațiile descrise mai sus.

5. Se pretează pe orice tip de teren? (mare, munte, deal etc.)

Da, și chiar aceasta este frumusețea caselor modulare. Sunt versatile și adaptabile, se integrează perfect în orice cadru, și către orice destinație, fie că vă doriți o casă de familie, fie că visați la un mic refugiu de vacanță.

6. Cum se conectează modulele?

Modulele suplimentare se pot conecta în orice moment, pe toată durata folosirii casei. Conectarea unui nou modul implică o intervenție non invazivă prin care una dintre ferestre se înlocuiește cu o ușă prin care se va face accesul la noul modul. Folosim elemente speciale pentru a ne asigura că modulele sunt sigure și stabile și că nu există goluri între ele.

7. Este casa 4.0 de tip nZeb?

Da, certificatul de eficiență energetică încadrează casa 4.0 în categoria A de consum energetic.

8. Se poate monta o terasă?

Exista 2 tipuri de terase care se pot monta. Una deasupra casei 4.0, pe acoperiș, iar cealaltă este o terasă care se poate monta în jurul casei 4.0, la nivelul de locuit.

9. Exista panouri fotovoltaice?

În prețul de bază nu se livrează și panourile fotovoltaice, dar ele pot fi livrate contra-cost, în funcție de puterea instalată. Montarea acestora poate fi facută pe acoperiș sau pe o structură montată la nivelul solului sau pe o alta structură (clădire existentă).

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Contactează-ne 0740.12.11.92